Jula sponsrar den svenska racingföraren Linus Lundqvist

Dela den hÀr texten:

Linus Lundqvist Jula

Linus Lundqvist har under sĂ€songen gjort rent hus i ”Formula Regional Americas” (Formel 3) med hittills Ă„tta raka segrar. Nu signar han ett samarbetsavtal med Jula.

− Linus har gjort en fantastisk prestation hittills i Ă„r. Vi ger honom nu möjlighet att ta nĂ€sta steg, fullfölja Ă„rets satsning och fortsĂ€tta utvecklas framgĂ„ngsrikt, sĂ€ger Karl-Johan Blank, Jula Holdings Ă€gare och koncernchef.

Han fortsÀtter:

– För oss Ă€r detta en större sponsring i en lite speciell bransch. Vi ser nĂ„got stort i Linus, en svensk supertalang som i framtiden har möjlighet att etablera sig i de riktigt stora racingsammanhangen i vĂ€rlden (exempelvis F1 och INDYCAR).

Skördat stora framgÄngar

Linus Lundqvists segertĂ„g i Formula Regional Americas Ă€r exceptionellt. Senast tog han hem alla tre race under en helg pĂ„ ”Barber Motorsports Park” i Alabama, USA.

Lundqvist har dÀrmed vunnit alla Ätta race som körts i den amerikanska formelbilsserien sÄhÀr lÄngt under 2020, och startat samtliga frÄn pole position.

− Det hĂ€r samarbetet med Jula Ă€r en mycket viktig byggsten i min ambition att nĂ„ hela vĂ€gen till toppen av internationell motorsport, sĂ€ger Linus Lundqvist. Det Ă€r vĂ€ldigt hedrande att ett sĂ„ stort företag vill följa med mig pĂ„ den hĂ€r resan. Jag Ă€r otroligt glad, stolt och tacksam över att fĂ„ representera Jula, och vi kommer göra allt för att vinna mĂ€sterskapet tillsammans, sĂ€ger Linus Lundqvist.

Linus Lundqvist och Jula delar racingintresset

Julas sponsring av Linus handlar, förutom möjligheten till bra exponering, Àven om ett stort racingintresse hos familjen Blank.

− Jag ville gĂ€rna göra nĂ„got ihop med mina grabbar Christian och Fredric och dĂ€rför har vi utvecklat ett intresse tillsammans för banracing. Det Ă€r dĂ€rigenom som vi trĂ€ffade Linus vid ett arrangemang pĂ„ Kinnekulle Ring, sĂ€ger Karl-Johan Blank.

− Banracing Ă€r ett stort intresse hos mig, bĂ„de att titta pĂ„ men ocksĂ„ att köra sjĂ€lv. Vi ser denna lite speciella typ av banracing som en modern sponsring eftersom det Ă€r mĂ„nga yngre som hĂ„ller koll pĂ„ Linus. Jula trĂ€ffar en bra mĂ„lgrupp i sociala medier, sĂ€ger Fredric Blank.

Linus Lundqvist tĂ€vlar för det amerikanska teamet ”Global Racing Group”, och han leder nu mĂ€sterskapet 76 poĂ€ng före tvĂ„an.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: