Vitamin Well sponsrar bröderna Ymer

Dela den hÀr texten:

vitamin well ymer

Vitamin Well Àr ny sponsor av tennisbröderna Elias och Mikael Ymer. Genom samarbetet vill dryckestillverkaren bidra till brödernas fortsatta satsning att förverkliga sina drömmar om att bli bland de bÀsta i vÀrlden.

Tennisbröderna Ymer Ă€r tvĂ„ unga talanger som etablerat sig som svensk tennis stora framtidshopp. Elias Ymer ligger omkring plats 120 i vĂ€rldsrankingen och var bland annat nominerad till Lilla Bragdguldet tidigare i Ă„r, han Ă€r Ă€ven utsedd till en av sex ”young guns” av spelarorganisationen ATP. Mikael Ă€r rankad fyra i vĂ€rlden bland spelare under 18 Ă„r.

– Att fĂ„ bli en del av Vitamin Well och deras team kĂ€nns sjĂ€lvklart för oss! Tillsammans jobbar vi mot samma mĂ„l – att bli bĂ€st, sĂ€ger Elias Ymer.

Även Mikael Ă€r glad för det nya samarbetet med Vitamin Well.

– Och det hĂ€r Ă€r bara början. Som en av mina stora förebilder hade sagt – ”We are just warming up”, sĂ€ger Mikael Ymer.

Vitamin Well har sponsrat tennis sedan 2009

Dryckestillverkaren har satsat pÄ tennis sedan 2009 och samarbetet med bröderna Ymer Àr en del av en lÄngsiktig strategi.

– Vitamin Well har en konstant strĂ€van efter att bli Ă€nnu bĂ€ttre, att vi skapar egna regler, vi gör det vi tror pĂ„ och vi vĂ„gar tĂ€nka annorlunda, berĂ€ttar Mariette Wolfers, marknadschef för Sverige pĂ„ Vitamin Well.

Hon fortsÀtter:

– Bröderna Ymer har en liknande strĂ€van och bakgrund, sĂ„ vi kan verkligen identifiera oss med dem. De Ă€r viktiga förebilder och med samarbetet vill vi inspirera andra unga talanger, avslutar Mariette Wolfers.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: