Vitamin Well sponsrar bröderna Ymer

vitamin well ymer

Vitamin Well är ny sponsor av tennisbröderna Elias och Mikael Ymer. Genom samarbetet vill dryckestillverkaren bidra till brödernas fortsatta satsning att förverkliga sina drömmar om att bli bland de bästa i världen.

Tennisbröderna Ymer är två unga talanger som etablerat sig som svensk tennis stora framtidshopp. Elias Ymer ligger omkring plats 120 i världsrankingen och var bland annat nominerad till Lilla Bragdguldet tidigare i år, han är även utsedd till en av sex ”young guns” av spelarorganisationen ATP. Mikael är rankad fyra i världen bland spelare under 18 år.

– Att få bli en del av Vitamin Well och deras team känns självklart för oss! Tillsammans jobbar vi mot samma mål – att bli bäst, säger Elias Ymer.

Även Mikael är glad för det nya samarbetet med Vitamin Well.

– Och det här är bara början. Som en av mina stora förebilder hade sagt – ”We are just warming up”, säger Mikael Ymer.

Vitamin Well har sponsrat tennis sedan 2009

Dryckestillverkaren har satsat på tennis sedan 2009 och samarbetet med bröderna Ymer är en del av en långsiktig strategi.

– Vitamin Well har en konstant strävan efter att bli ännu bättre, att vi skapar egna regler, vi gör det vi tror på och vi vågar tänka annorlunda, berättar Mariette Wolfers, marknadschef för Sverige på Vitamin Well.

Hon fortsätter:

– Bröderna Ymer har en liknande strävan och bakgrund, så vi kan verkligen identifiera oss med dem. De är viktiga förebilder och med samarbetet vill vi inspirera andra unga talanger, avslutar Mariette Wolfers.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: