Volkswagen ny sponsor till Allsvenskan och Superettan

Dela den hÀr texten:

unspecified-1024x682

Allsvenskan och Superettan har klart med en ny sponsor. Svensk Elitfotboll kan presentera Volkswagen som ny Officiell bilpartner till ligorna.

– Vi har med detta avtal etablerat ett lĂ„ngsiktigt samarbete pĂ„ liganivĂ„ som bĂ€gge parter Ă€r mycket nöjda över, sĂ€ger Jan Karlsson FörsĂ€ljnings- och marknadsdirektör pĂ„ Svensk Elitfotboll.

Parternas ambition Àr ett lÄngsiktigt samarbete, dÀr liganivÄn förstÀrker Volkswagens nuvarande engagemang pÄ klubbnivÄ och ger bÄde ligorna och klubbarna en stark etablerad samarbetspart som vill vara aktivt delaktiga i utvecklingen av ligorna.

Aktiverar pÄ samtliga matcher

Volkswagen kommer att synas i samband med samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan med start sÀsongen 2016.

Volkswagen har under en lÀngre tid arbetat tillsammans med internationella klubbar, landslag och mÀsterskap.

– I och med avtalet med SEF tar vi vĂ„r satsning pĂ„ fotbollen ett steg vidare. Fotboll har en stark förankring hos svenskarna och hos mĂ„nga av vĂ„ra kunder. Det Ă€r en riktigt folksport och det passar oss vĂ€l. Den svenska elitfotbollen skapar ocksĂ„ möjligheter till ett brett engagemang pĂ„ alla nivĂ„er, inte minst hos barn och ungdom, sĂ€ger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.

Svensk Elitfotboll Àr nöjda med avtalet och ser detta som ett bevis pÄ hur attraktiv den nationella klubbfotbollen blivit.

– Detta Ă€r ytterligare ett steg mot vĂ„rt mĂ„l att vara Nordens bĂ€sta liga, sĂ€ger Mats Enquist, Generalsekreterare pĂ„ Svensk Elitfotboll. Volkswagen Ă€r en perfekt partner för oss i vĂ„rt fortsatta arbete med ligornas utveckling. Vi Ă€r mycket glada för deras starka stöd till fotbollen.

Elitfotbollen inleder samarbete med Volkswagen

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: