ICA ny huvudsponsor för Vansbrosimningen

Dela den hÀr texten:

ica

Vansbrosimningen och ICA har tecknat ett samarbetsavtal för att inspirera till ett hÀlsosammare liv. Simning Àr en av de mest skonsamma motionsformerna och mat Àr en naturlig del av en hÀlsosam livsstil.

– Det kĂ€nns inspirerande att ICA blir en partner till oss, eftersom mat har en stor del i vĂ„r hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende, sĂ€ger Jan Palander, generalsekreterare pĂ„ Vansbrosimningen.

Samarbetet med ICA löper över tre Är och inledningsvis Àr fokus att utveckla materbjudandet efter mÄlgÄngen. Efter samtliga lopp serveras deltagarna mat och dryck, vegetariska och gluten- och laktosfria alternativ erbjuds. I Är kommer ICA se till att det finns extra sallad och tillhörande topping i mattÀltet.

– Mat Ă€r en naturlig del av en hĂ€lsosam livsstil. Vi pĂ„ ICA har under en tid stöttat En Svensk Klassiker och tillsammans med dem byggt upp ICA-klassikern. Nu tar vi nĂ€sta steg för att tillsammans med Vansbrosimningen ytterligare bidra till ökad folkhĂ€lsa, sĂ€ger Teddy Falkenek, ansvarig för SamhĂ€llsengagemang och sponsring pĂ„ ICA Sverige AB.

Han avslutar:

– Det kĂ€nns som en fantastisk möjlighet för oss att fĂ„ vara med och stötta Vansbrosimningen och att vara huvudsponsor.

Tidigare i Ă„r lanserades ICA-klassikern i samarbete med ”En Svensk Klassiker”, som ett led i ICAs satsning pĂ„ folkhĂ€lsa. Satsningen bestĂ„r av samma fyra delmoment som En Svensk Klassiker, men skillnaden Ă€r att deltagarna i ICA-klassikern har flera veckor pĂ„ sig att genomföra respektive delmoment, nio veckor för det inledande cykelmomentet och sex veckor vardera för simning, löpning och skidĂ„kning.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: