OnePartnerGroup sponsrar Borås Fältrittklubb

OnePartnerGroup i Borås är ny sponsor av Borås Fältrittklubb.

– Klubben är en förebild inom svensk ridsport och jobbar dessutom aktivt med att ge unga killar och tjejer verktyg att jobba med sin psykiska hälsa, säger Robert Korén som är konsultchef på OnePartnerGroup i Borås.

Bra aktivitet för ungdomar

Som Borås lokalaste rekryterings- och bemanningsbolag är det självklart för OnePartnerGroup att engagera sig i den lokala idrotten, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Att man nu väljer att teckna ett sponsoravtal med Borås Fältrittklubb beror inte bara på att klubben framgångsrikt erbjuder aktivering för traktens hästintresserade ungdomar, förklarar Robert Korén:

– Vi har under lång tid följt det arbete Borås Fältrittklubb gör och är imponerade av bredden i verksamheten med såväl hoppning som dressyr. Samtidigt arbetar de också aktivt med ungas mentala hälsa. Vi på OnePartnerGroup vill gärna stötta dem i det arbetet.

Arrangerar även Borås Grand Prix

Borås Fältrittklubb har idag omkring 600 medlemmar varav 400 är engagerade i ridskolan. Klubben har funnits sedan 1910 och är etablerad som en av landets största tävlingsarrangörer, bland annat Borås Grand Prix.

– Klubben spelar en viktig roll för oss i Borås, både idrottsligt och socialt. Vi ser fram emot att genomföra många roliga events tillsammans, berättar Carola Sandström.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: